SPATADERKLINIEKEN

Spatader klinieken: klinieken gespecialiseerd in spataderbehandelingen vinden op plaats in Nederland.

spataderklinieken.nl

Spataderkliniek Enschede en Apeldoorn
Spatader kliniek Enschede
 

Spataderkliniek Enschede
Emmastraat 186-188
7513 BG  Enschede
Tel.: 053 4308040
Fax: 053 4308079
www.spataderkliniek-enschede.nl

Spataderkliniek Apeldoorn
 

Spataderkliniek Apeldoorn
Arnhemseweg 2B
7331 BK Apeldoorn
Tel.: 055 3030061

Website

In de Spataderklinieken Enschede en Apeldoorn van Dr. P.H. Rutgers, vaatchirurg, specialist met een bijzondere belangstelling voor -en ruime ervaring in- spataderen, wordt elke cliŽnt van te voren goed geinformeerd over het te volgen proces van de spataderbehandeling, want elke spataderklacht is anders. Dan begint het onderzoek, tijdens het eerste consult, een zogeheten Duplex-onderzoek dat een combinatie van een echo en doppler onderzoek is. Hierdoor kan de Dr. P.H. Rutgers zien wat de oorzaak en omvang van de spataderklacht is en hoe het verder moet. De behandeling kan dan poliklinisch of chirurgisch gedaan worden. Het gaat er tenslotte om om de terugstroom van het bloed in het probleem bloedvat te beŽindigen.

De behandelingen worden gedaan door de vaatchirurg Dr. P.H. Rutgers.

Drs. L. Wetzels is de fleboloog.

Spataderkliniek Enschede en spataderkliniek Apeldoorn: kwaliteit, pure specialisatie op spataderbehandelingen, betrokken professionals met hart voor patiŽntenzorg en een vlotte behandeling.

Spataderkliniek Enschede en spataderkliniek Apeldoorn hebben met alle Zorgverzekeraars in Nederland contracten afgesloten; al onze behandelingen worden derhalve vergoed. Bij navraag bij uw zorgverzekeraar zijn wij bekend onder DERMIS POLIKLINIEKEN.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands