SPATADERKLINIEKEN

Spatader klinieken: klinieken gespecialiseerd in spataderbehandelingen vinden op plaats in Nederland.

spataderklinieken.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Pellegrinus Kliniek
Pellegrinus Kliniek
 

Pellegrinus Kliniek
Laan van Bol'es 3F
3122 AE Schiedam
Tel.: 010 4493311
Fax: 010 4493310
www.pellegrinus.nl

De Pellegrinus Kliniek in Schiedam is dť kliniek voor uw spataderbehandelingen en dermatologische zorg. De Kliniek heeft zijn naam van de Italiaanse beschermheilige Pellegrinus. Kliniek Pellegrinus staat voor topklinische zorg met een betrokken, persoonlijke aandacht, de cliŽnt staat centraal. De artsen en het verpleegkundig personeel streven naar maximale tevredenheid bij de patiŽnt en gebruiken de beste apparatuur. De patiŽnt krijgt vanaf het eerste bezoek een persoonlijke flebologische assistente, die hem of haar begeleidt voor, tijdens en na de behandeling. Als de patiŽnt vragen heeft worden deze altijd door dezelfde, vertrouwde assistente afgehandeld. Op de eerste dag wordt de patiŽnt onderzocht en afhankelijk van dat resultaat wordt de rest van de behandeling gepland.

Ook werkt de Pellegrinus Kliniek nauw samen met de dermatologie afdeling van het Erasmus MC, hierdoor blijft de kwaliteit van de Pellegrinus Kliniek gewaarborgd en door scholing (nieuwe technieken en ontwikkelingen binnen hun vakgebied) van de artsen van Pellegrinus blijven deze tot de top in hun vakgebied behoren.

U kunt op korte termijn een afspraak maken voor het behandelen van uw spataderen en/of huidziekten, bel 010 4493311 of mail de Pellegrinus Kliniek.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands